Ceban, despre decizia Curţii de Apel în cazul lui Năstase: Legea este una pentru toți


Sursa imagine: ionceban.md

Candidatul la funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban, a negat acuzaţiile lansate de concurentul său din PPDA, Andrei Năstase, privind pretinsa implicare în nevalidarea alegerilor din vara anului 2018.
 
Ceban şi-a exprimat regretul că oponenții se axează doar pe atacuri împotriva sa şi nu-s preocupați de problemele Chişinăului.
 
„Năstase este jurist, iar dacă are dovezi, atunci să se adreseze autorităților competente. Vorba fără dovezi e minciună”, a declarat  candidatul la funcţia de primar.

În contextul deciziei de ieri a Curţii de Apel privind recunoașterea legalităţii victoriei lui Andrei Năstase la alegerile locale anticipate din 2018, Ion Ceban a mai spus că vrea să creadă că toate deciziile instanțelor de judecată sunt luate în mod transparent. Justiția trebuie reformată și cred că țara noastră poate obține un sistem de justiție independent și funcțional, a mai spus Ceban.
 
„Legea este una pentru toți. Cred că Moldova va putea obţine crearea unui sistem de justiție cu adevărat independent și funcționarea corectă a acestuia”, a spus Ion Ceban.

Curs Valutar BNM

RUB 0.2449
GBP 24.7957
USD 17.7805
RON 4.3076
EUR 21.2165
UAH 0.6548