Eurovision 2021: Reprezentanta Moldovei a participat la primele repetiţii


Sursa imagine: trm.md

Spectacol în Olanda, acolo unde în acest an se va desfăşura Concursul Eurovision Song Contest. Reprezentanta Moldovei, Natalia Gordienko, a ajuns deja pe scena de la Rotterdam şi împreună cu echipa sa a participat la primele repetiţii pentru semifinala care va avea loc pe 20 mai, informează Mesager.Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare şi cu câţiva dansatori, Natalia Gordienko a participat la primele repetiţii de pe scena de la Rotterdam. Show-ul organizat pentru piesa „Sugar” va fi însoţit de multe lumini, dar şi de o platformă care se roteşte.

„În acest moment sunt mulţumită, la fel ca şi echipa noastră. Suntem foarte atenţi ca să facem ultimele retuşuri, cum vor fi fixate camerele, este un proces complicat şi o unitate a ideilor mai multor persoane. Cel mai important e să ai o performanţă bună şi să-ţi reprezinţi ţara la nivel. Este o responsabilitate mare pentru că nu reprezinţi doar piesa ta, dar şi ţara”, a menţionat Natalia Gordienko.

În mai multe filmuleţe postate pe reţele de socializare, artista şi-a anunţat fanii că a sosit în Olanda alături de producătorul său, Filip Kirkorov, dar şi cu întreaga echipă. Acesta a susţinut şi o conferinţă de presă, unde a răspuns la întrebările jurnaliştilor.

„Împreună cu Moldova sunt pentru a doua oară. Avem o echipă internaţională, avem membri din Rusia şi Ucriana, dar şi din Grecia. Prin aceasta vrem să arătăm întregii Europe că muzica nu are graniţe”, a declarat interpretul rus Filip Kirkorov.

Cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest se va desfăşura la Rotterdam, Olanda, în perioada 18-22 mai. Pe scenă vor urca reprezentanţi din 39 de ţări, însă fanii vor trebui să facă dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea noului Coronavirus pentru a putea participa la spectacol. 

Curs Valutar BNM

RUB 0.2449 -0.0012
GBP 24.7957 -0.2133
USD 17.7805 0.0631
RON 4.3076 -0.0516
EUR 21.2165 -0.2508
UAH 0.6548 0.0005